аз съм собственик аз съм монтажник
Участвайте в кампанията

Топлоизолация

Топлинните загуби достигат 40% в сгради без фасадна топлоизолация. За живеещите в тях това означава не само дискомфорт, но и загуба на енергия и неоползотворен разход.

Система за фасадна топлоизолация с каменна вата осигурява топлинен комфорт и намалява разходите за отопление и охлаждане. Така за няколко години инвестицията се връща, а спестените средства от режийни сметки са свободни за други вложения.

Звукоизолация

„Звуковото замърсяване“ носи стрес и безпокойство, може да причини главоболие, безсъние, мигрена, дори риск от инфаркт.

Системата за фасадна топлоизолация с каменна вата осигурява тихи нощи и спокойни дни. За здраве, по-лесна концентрация и за да чувате само това, което искате. Изпълнете Системата и защитете дома си от външен шум.

Пожарозащита

С топлоизолационната система с каменна вата фасадата на дома ви е пожарозащитена. Минералната вата е напълно естествен материал, произведен от вулканични камъни. Тя е с най-висок клас А1 по реакция на огън - негорим материал. Защитете дома си със Система за фасадна топлоизолация с каменна вата.

"Дишащи стени"

Благодарение на Система за фасадна топлоизолация с каменна вата, изпълнена при спазване на всички технологични процеси, стените ви „дишат“. Материалите са паропропускливи, което позволява през тях да се осъществява дифузия на водните пари. Така завинаги ще забравите за конденза и мухъла.

Дълготрайност

Използваният в Системата изолационен материал е важно условие за нейната дълготрайност. Единствено каменната вата е продукт с неизменна устойчивост. Тя не старее - нейните свойства и структура не се променят с течение на времето или при големи температурни разлики. Лепилно-шпакловъчната смес (Klebespachtel M), дюбелите, стъклотекстилната мрежа, грундът (Quarzgrund) и завършващите мазилки на Knauf – (ADDI и CONNI), също са с безупречно качество и гаранция за дълготраен ефект.

При правилно полагане на Системата и спазване на техническите и конструктивни изисквания не само ще забравите за ремонти по фасадната система в следващите десетилетия, но и е напълно възможно тя да надживее самата сграда.